donderdag 20 oktober 2011

Superhelden-sterren pyjama voor Yvan

Waar een wil is, is een weg! En wat in mijn hoofd zit, zit niet in mijn ... ;-)

Dus... de pyjama zelf is al af! En hij past perfect! Yvan vindt hem heel erg mooi (het liefst hield hij hem al aan haha). Het is nachtwerk geworden gisteren, maar ach, dat is deze week niet zo erg, want ik heb lekker herfstvakantie. Vanochtend hebben we het rustig aan gedaan en mocht Yvan het borduurtje kiezen wat op zijn pyjama moest komen. Zodra hij de [Action Hero] van Kunterbunt-design zag, was het duidelijk: die moest het worden!

Ik heb de patronen inmiddels gekocht, maar het duurt lang voor de downloadlink wordt gestuurd (die van de bijbestelde freebies heb ik al wel, merkwaardig). *edit: patronen zijn inmiddels per mail ontvangen*. Hopelijk heb ik de patronen vanavond nog op mijn laptop, dan kan de pyjama worden afgemaakt en in de tas voor een nachtje logeren bij pake en beppe. Lief en ik gaan genieten van een relaxte saunadag inclusief verwennerij als massage en gezichtsbehandeling! Oef, wat een vervelend vooruitzicht ;-)

Het pyjamashirt is de Mareen maat 122/128 waarvan ik de mouwen recht heb getekend. Voor de pyjamabroek heb ik patroon Highjump uit de Ottobre (4/2011) gebruikt, maar dan zonder de zakken. De pasvorm is écht perfect voor Yvan, niet te wijd, niet te smal. Met nog wat ruimte voor groei , maar dat mag bij pyjama's. Yvan groeit erg hard omhoog momenteel en ik moet aan de nieuwe kledingmaat (122) erg wennen. In mijn hoofd is hij daar nog niet aan toe haha!

Hier zijn de foto's op model, nog zonder superhelden applicatie dus. Zijn koesknuffel 'Tonkie' moest er ook bij op.


stoer


lief

en een beetje gek
dat is onze zoon ten voeten uit!

Patroon shirt: Mareen maat 122/128 met rechte mouw
broek: Highjump (zonder zakken)122 Ottobre 4/2011
stof: stenzo sterrentricot in rood en donkerblauw

edit 24/10:
aan deze post toegevoegd de foto van de geborduurde superheld
Volgens Yvan moeten er nog véééél meer borduurtjes van die serie op.


4 opmerkingen:

Collie-Collie.com zei

Ik vind de pyjama voor Yvan super geworden. Lekker knal, en bij dat blonde koppie staat dat rood en marine zo mooi. Ook aan de pyjama-makerij dus, net als ik...

Bridget had er namelijk géén een meer die niet ernstig hoog-water-in-de-polder was. Groeit momenteel ook hard (voor ons doen dan hè, vergeleken met klasgenootjes is ze klein, hahaha).

Ik ben benieuwd hoe de borduurtjes worden, want het zijn er een aantal zag ik net toen ik doorklikte...

Groetjes, Collie

Klavertje Kleding zei

Super leuk geworden. Je kunt zien dat hij er blij mee is!


Grt. Nel

Vlijtige Lies zei

Wat zal hij lekker slapen met deze unieke pyama!Mooi gemaakt hoor.

willemijn zei

ziet er leuk uit! Ben even volger van je blog geworden!