zaterdag 20 december 2008

drukke week
Jaaa... mijn Tildahert is klaar en hangt sinds vanmiddag 'selskapelig' aan onze voordeur te hangen. Y moet steeds even 'hertsie sjen' (hertie kijken), het is dan ook zijn hertje.


Het patroon voor dit rendier komt uit het boek 'Winterwonderland' van Tone Finnanger, een kerstcadeautje aan mezelf ;-). De geborduurde sterren zijn X-mas sweeties van Huups! (alleen in blauw geborduurd).Het hert was echt een stop-n-go project deze week, ondanks dat het helemaal geen uitvoerig patroon was. We hadden namelijk een drukke week met onze dochter R die vrijwel sinds haar geboorte heel veel spuugt en veel last heeft van maagzuur (zo zielig om te zien dat het haar zo'n pijn doet). Ook ontwikkelde ze een voorkeurshouding voor links, dus hebben we vorige week de knoop doorgehakt dat we hulp gaan zoeken bij (para-)medici. Deze week daarom afspraken bij de kinderarts, manuele therapeut en ook nog de tweede serie prikjes op het consultatiebureau.

Druk zat dus, en helaas ook niet echt een R van Regelmaat voor ons allemaal... het was dan ook behoorlijk pittig, maar ons mooie meiske knapt echt op met de door de kinderarts voorgeschreven maagzuurremmers, hopelijk is dit de oplossing voor de pijn die ze heeft van het maagzuur. En als de manuele therapie voor haar nekwerveltjes het effect houdt wat het na twee behandelingen laat zien, dan gaan wij het jaar met meer Rust uit dan we de afgelopen maanden hebben gehad! Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goedkomt.

Geen opmerkingen: