donderdag 31 januari 2013

Weer van start... Windy Days jas

Van start! met de zomerjas van Yvan en ook weer van start met mezelf. Pfff, wát een rotgriep. Met een korte pauze in twee etappes flink ziek zijn is echt geen lolletje. Gelukkig merk ik vandaag dat ik weer opknap, de koorts is verdwenen en dat maakt alles een stuk lichter. Morgen de neus maar weer eens buiten de deur steken, vandaag blijf ik nog lekker binnen.

Ik tekende in alle rust uit de nieuwste Ottobre (1/2013) patroon #34: het Windy Days jack. Een stoere zomerjas in maat 128 voor Yvan. Een nieuwe uitdaging want die stiksels moeten natuurlijk wel heel netjes! 


Afgelopen zaterdag haalde ik al de stof bij ons plaatselijke filiaal van de Stoffenkraam. Ik koos een mooie blauwe canvas en een geruite voering van een gladde dunne katoen. Donkerblauwe boordstof en mooie knopen moeten het afmaken. Maar zover zijn we nog lang niet. Eerst maar eens goed lezen wat nou precies de bedoeling is met al de verschillende belegdelen, voeringdelen etc. en dan pas de schaar in het getekende patroon en de stof. Wens me wijsheid! 


1 opmerking:

Klavertje Kleding zei

He, leuk om je weer in actie te zien.
Zal vast een mooie jas worden, succes!!

Gr. Nel