zaterdag 26 januari 2013

Van geluk gesproken!

Het is lang geleden dat ik een blogbericht postte. Ik was druk met van alles en nog wat, maar niet met naaien: een regelrechte 'dip' of verlegging van prioriteiten want 'mijn-tijd' is hier schaars en gaat meestal op aan sport.

De afgelopen dagen lag ik vanwege een griepvirusje in mijn slaapzak diverse blogs voorbij te surfen en wat zag ik weer mooie dingen voorbijkomen. Kennelijk heeft die blogtocht me aangestoken met een naaivirusje, want vandaag kocht ik dit:

In eerste instantie kocht ik de Ottobre 1/2013 vanwege de trenchcoat Passenger, een prachtige zomerjas voor Rixt leek me dat! Een nieuw jasavontuur nadat ik de Roos 5006 nog nooit had voorzien van knopen. FOEI!!! Ik ging ervan uit dat die jas inmiddels wel veel te klein zou zijn geworden, dus snel vergeten en doorgaan. Maar vlak voor ik vanmiddag naar het Stoffenkraam filiaal wilde gaan, zei er een stemmetje: pas hem nou eerst eens bij Rixt, die Roosjas.... en een Geluk: hij past gewoon nog! Ik ben blij, want het is zo'n prachtige jas! Morgen dus verplicht eerst knoopsgaten maken en die knopen aanzetten!

Vervolgens ging ik wel naar het filiaal van de Stoffenkraam (ijzer smeden als het heet is): voor zoonlief! Voor hem ga ik het jack uit diezelfde Ottobre maken in een staalblauwe variant met geruite voering. Weer een flinke uitdaging; ik heb er weer zin in! 

1 opmerking:

Mariette zei

Leuk leesvoer heb je daar ;-) De nieuwe Ottobre is inderdaad top, ik heb de Passenger jas ook op het programma staan. Succes met de knoopsgaten!