zaterdag 31 december 2011

Heerlijk vakantie!

Ik heb 2 weken vakantie, heerlijk luxe! Even de tijd om te ontspannen; de balans tussen een drukke baan en een gezin. Lief was ook vrij afgelopen week en we hebben leuke dingen gedaan met de kinderen.

We kochten een groot bed voor Rixt (waar ze heerlijk in slaapt), we gingen met onze 2 waterratjes een dagje zwemmen in de AquaMundo van de Huttenheugte (Yvan kan al echt goed zwemmen, wat gaat dat hard met die zwemles!), we bakten een overheerlijke appeltaart (volgende week dubbele les Zumba!), we hebben gekleid, gebouwd met lego, getekend en gekleurd, gewii't, geshopt en ik ben op de valreep van het oude jaar ook lekker aan het fröbelen op zolder.

De 'moetjes' als kledingreparatie: een paar kledingstukken van mezelf en de onophoudelijke stroom spijkerbroeken met een gat op de willekeurige knie van Yvan (hier te zien). En dan ben ik toch blij dat ik dat zelf kan fixen.

Maar ik heb vandaag ook een heel leuk tasje gemaakt voor Rixt. Het (gratis) patroon komt van Modabakeshop (Ruby's party bag).

Is het geen schatje? Echt een tasje voor een kleine dame!
gemaakt van Rosali stof (dekbedhoes) van Ikea.


En nog een plaatje van het nieuwe bed van Rixt, die sinds vorige week vrijdag ook volledig zindelijk is! Eigenlijk van het ene op het andere moment, dus een grote-meisjes-bed is zeker op haar plaats ;) !


kijk haar stralen!

4 opmerkingen:

*Sam zei

Mooi tasje! Het bed is hier ook een succes hoor. In de vakantie mochten de zussen er afwisselend ook samen in slapen... Voor herhaling vatbaar. Morgenavond toveren we het om in een logeerbed voor de tante en de nonkel die hier komen vieren...

Prettig eindejaar!

Mariette zei

Wat een schattige tas! En het bed is super, ze is er echt blij mee volgens mij!

Ellen zei

Wat een leuk tasje en wat een stralend meisje in haar nieuwe bed.
Wat een goede voornemens heb je.
heerlijk he dat hardlopen,krijg je gewoon energie van.

Zussies zei

Wat een lief schattig tasje, mooi gemaakt. En zo te zien is het heerlijk slapen in het nieuwe bed!