zondag 20 februari 2011

Stoffenspektakel 20/02/2011

Vanmorgen ben ik met mijn gezin naar Leeuwarden geweest. In het WTC Expo was vandaag een stoffenspektakel. Zóveel kramen! Eerst maar eens goed kijken waar ik wat wilde halen.

Man + kinderen en mem hebben zich direct opgesplitst. Een groot deel van de hal was vrij en gaf Yvan en Rixt de ruimte om te rennen en spelen onder toezicht van heit en dat gaf mij de handen vrij om lekker rustig tussen de stoffen te sneupen.

Ik was op zoek naar
* mooie tricot, met name voor Yvan
* een leuke stof voor een rokje voor mezelf
* katoentjes voor zomerkleding voor Rixt

Ik ben goed geslaagd, al was het lastig kiezen ;-) (ik heb me in kunnen houden: met Pasen is het immers stoffenspektakel in Heerenveen hahaha). En de kinderen hebben zich in die 2 uurtjes ook prima vermaakt en waren heel lief.

Hier zijn de foto’s van mijn buit van vandaag!
voor Rixt

Stenzo tricots

katoen voor rokjes voor mij

Een stofje wat ik voor Rixt had uitgezocht leg ik bij nader inzien toch éérst op mijn eigen stapeltje, dat kan ook prima een rokje worden voor mij :D
eerst voor mij ;-)

En er was een kraam met mooie flockprints, wauw... die postzegels! Een Blythe poppetje voor Rixt en de stoere spijlbus en de postzegel met de Alfa Romeo zijn voor Yvan. Gister heb ik voor hem al allerlei zomershirtjes en een vestje gekocht die ik wil pimpen. Deze strijkprints kunnen daar mooi bij.

Maar straks eerst op deze mooie, maar gure februari-zondag op verjaardagsvisite bij mijn lieve mem.

4 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Jij bent héél erg goed geslaagd, zeg!

Heerlijk al die nieuwe stofjes.

Groetjes, Collie

Heidi zei

Mooie stoffen hoor, vind het er wel grappig staan dat je je in had kunnen houden...vind het nogal wat! Benieuwd wat je op de volgende spektakel gaat halen als je los gaat, haha!!!

Groetjes Heidi

mio zei

@Heidi, ik ben een hebberd hoor... en ik ken mijn valkuilen. Voor mijn doen is dit heeeeeel netjes hahaha ;-) (en het zijn niet allemaal hele meters, ook dat is beschaafd voor mij).

Dominique Design zei

Nou je hebt je voor jouw doen inderdaad keurig ingehouden hoor :-D. Dat stofje wat toch voor jezelf wordt is erg ijn smaak, mooi!
En wat leuk, die postzegels en die vwbus!! wauw,
leuk hoor! Zo makkelijk om een paar simpele tshirts zou te pimpen, en die mannetjes zijn er altijd helemaal weg van... Goed geslaagd weer!