vrijdag 18 februari 2011

Pakketjes

Deze week was het een komen en gaan met bezorgers op ons adres.

Via Ebay had ik hele mooie tricotstofjes (jerseys) uitgezocht. Ik kocht ze HIER bij "purpleseamstress" en dat is een aanrader!

Ik viel als een blok voor deze schuine streepstof in vrolijke kleurtjes; dat lijkt me namelijk super voor een Roosje 5011.


Ook de stof met de blauwe knoopjes vond ik grappig en onalledaags dus die bestelde ik erbij.


De order werd snel afgehandeld. Daags na de verzending uit de USA mailde de verkoper mij dat ze een foutje had gemaakt. Ze had in plaats van de blauwe knoopjesstof, een gebloemde matchende stof bij de schuine streepstof gestuurd! Maar dat moest ik maar als een cadeautje beschouwen, de knoopjesstof kwam ook mijn kant al op! Goede service!


En zo ontving ik deze week 2x post van Overzee, 2 flatrate enveloppen met echt heel mooie tricots. In elke envelop een persoonlijke notitie en een goodiebag met een lang stuk rekbare baisband in precies dezelfde kleurstelling én ook nog bij elke stof ruim 2 meter bijpassende kantjes. Dat vind ik echt superattent en voel me als klant dan ook zeer gewaardeerd.

En ik kocht ook nog een aantal nieuwe strijkapplicaties. Ik had laatst al eens een bestelling gedaan bij de shop van Judith www.strijkapplicaties.nl. Toen zag ik een leuke roodkapje-button en vroeg haar of die er ook in een full color applicatie was. Die had ze niet, maar kon ze wel maken en in haar assortiment opnemen, super! Die bestelde ik dus meteen zodra ze waren aangekomen in haar shop. En ik koos er nog de stoere politiewagen, een blitse Corvette Stingray en de namen van mijn kinderen in een leuk velours-lettertype bij! Nog wat poezenbuttons voor op jasjes en shirtjes en die cute roodkapjebuttons kon ik natuurlijk ook niet voorbij laten gaan ;-)
Als toegift kreeg ik een lief velourshertje bij mijn bestelling, alweer zo’n leuke!


Zondag is het stoffenspektakel hier in de buurt, daar mag ik van mezelf wat nieuwe voorjaarslapjes kopen, omdat ik weer zoveel plezier aan het naaien beleef en al lekker uit mijn voorraad heb weggenaaid. Ook had ik voor Rixt een beetje mijn zinnen gezet op de nieuwe Br@nd for girls collectie, maar toen die gister online kwam, viel het me eigenlijk behoorlijk tegen :-( . Ik vind het deze keer niet heel sprankelend of bijzonder en als ik dat dan afzet tegen de prijzen, koop ik liever mooie goede stoffen en maak ik wel zelf de rokjes, shirtjes en jurkjes.

En ik ga kijken voor een mooi stofje voor een A-lijn rokje voor mezelf. Ik zag rokje 4c in de Knipmode van juni 2010 en dat lijkt me een mooi model om voor mezelf mee te starten! .

Leuk!

2 opmerkingen:

Heidi zei

Mooi stoffen hoor, vind die met die knopen helemaal geweldig, daar kun je vast wat moois van maken ;)

Groetjes Heidi

Klavertje Kleding zei

Oh, wat een geweldige stofjes zeg!
Je weet in ieder geval wat je te doen staat :-))

Groetjes Nel