zaterdag 27 juni 2009

Lieve beppe,

Wat ben ik toch blij dat u mij vroeger heeft leren haken. U leerde me alles: stokjes, dubbele stokjes, vasten... mijn eerste pannelap heb ik nog steeds in mijn bezit. Ook haakten we kastrandjes en wcrol-overtrekjes (kennen jullie ze nog hahaha) samen voor de bazar. Van broddelwerkjes tot complete werkstukjes, heerlijk vond ik het samen de kleurtjes uit te zoeken. De bolletjes garen bewaarde u in een Omo zeepton. Ik kan me nu zo de geur weer in mijn neus halen, heerlijk... de geur van toen. Zo ruikt het nu niet meer.

Ik was zowiezo in de gelukkige omstandigheid dat ik twéé creatieve beppes had. De één breide veel, de ander haakte en borduurde. En ik maak nu dankbaar gebruik van alles wat u mij beide heeft geleerd. Ook al is sommige kennis wat weggezakt, de basis is er nog hoor! Ik weet zeker dat u weet hoe blij ik daarmee ben, ook al kan ik het niet meer 'hier en nu' laten zien.
Dank u lieve beppes... ik stuur een kus naar waar u beiden bent. :-*Want oh foei, wat is het verslavend zeg dat haken! Vandaag in de auto richting vriendin twee provincies verderop, heb ik zelfs zitten haken (voor de goede orde: ik zat op de bijrijdersstoel ;-) ). Helaas was ik 1 kleurtje vergeten in mijn W.I.P. tas te gooien, dus ik heb alvast 3 hexagons voor een volgend project gehaakt ;-)

Manlief ziet de route naar Frankrijk al uitgestippeld...


Ik zal morgen een foto plaatsen van mijn Work In Progress... *beloofd*

1 opmerking:

Collie-Collie zei

Ik heb ook alles heerlijk van mijn oma geleerd. Borduren, breien, knopen, haken en doorstopborduren. Ik mocht zelfs aan haar werkstukken werken, zo goed had ze het me geleerd..... Mijn kinders zijn ook lekker creatief en dat is zo leuk om te zien!

Succes met je W.I.P.!

Groetjes, Collie