zondag 22 februari 2009

De laatste weken...

ben ik weer voorzichtig aan het fröbelen... Het gaat goed met onze kleine meid, het spugen is over, de voorkeurshouding verdwenen, wij zijn zelf weer redelijk bijgetankt en genieten volop van elkaar. Daarmee komt er ook weer wat tijd voor mij vrij om te naaien en borduren. Heerlijk...

Een hoesje voor het toegangspasje op mijn werk, ik vond die grote witte pas zo lelijk! En ik kan hem nu niet meer vergeten, want hij hangt om mijn nek! ;-)


dan voor mijn dochter een lekker zacht labeldoekje, het is een echte friemelkont: het doekje valt dan ook zeer in haar smaak.


en ik heb het wikkelshirtje Zahra gemaakt met het E-book van Farbenmix. Wat een leuk model, voor de eerste keer vind ik 'm zeker redelijk goed gelukt. Volgende week de lockworkshop (in Den Bosch! met Mamaartje, oh ik heb er toch zin in!) en dan ga ik hem zeker nog wel vaker maken! Ik weet nog niet of ik een borduurtje op het onderste voorpand ga maken of er een van mijn Michas veloursmotieven op ga strijken. Ook wil ik de pofmouwtjes nog van een elastiekje voorzien, zodat ze mooi aansluiten op de mouw eronder.


tot zover mijn blog bijgewerkt, morgen werkdag dus... welterusten!

Geen opmerkingen: