zaterdag 10 september 2011

(Een beetje een) turbo : een Zsazsa gilet

In de diverse wintercollecties zag ik allemaal van die leuke bontgiletjes. Maar die prijzen :-S… Zeker na mijn Br@ndforgirls-avontuur van afgelopen dinsdag is mijn kledingbudget voor dochter wel allangallangallangtetc. op. :oops:

Ik haalde laatst al een couponnetje wit imitatiebont op de "Donderdag-Meppeldag" (5 euro, geen geld!) en vond het Zsazsagilet < HIER> r > en maakte het giletje op de 'Tante Hilde-manier’. Het patroon van Mme Zsazsa kortte ik de helft van het onderpand in en heb het op de voorpanden afgerond. Het is een leukerd geworden!de binnenkant

aan twee kanten draagbaar


Het kobaltblauwe lintje en het gebloemde katoentje zijn UWYH. Het imitatiebont was vreselijk om te naaien, de achterkant is namelijk erg stroef, dat vertraagde mijn machine bij het naaien en nu is nog mijn hele machine ‘vettig/plakkerig’. Zelfs mijn vingers… maar het resultaat is er naar! En mijn zwarte outfit die nu onder de haartjes imitatiebont zit, negeren we ook voor dat doel!

Zoonlief vond het bontstofje vanmiddag al een topper (het voelt zo zacht als een echte kat mem!). Hopelijk denkt dochter over het gilet morgen net zo. (= vandaag)!
Welterusten ;-) lekker koese!

2 opmerkingen:

janneke zei

erg leuk geworden.
zelf heb ik hem gemaakt via een tuturial van emma en mona.
groetjes janneke

Conny's Cottage zei

jetje wat schattig.
Soooo lief.

groeten Conny